dijous, 21 de gener del 2010

Per fi a classe

Per fi hem pogut començar les classes de dolçaina i tabal, no sense dificultats com ja sabeu. Finalment hem aconseguit un baix per a poder continuar amb l'escola, com podeu comprovar a la foto. Han estat quasi quatre mesos sense classes però, cal dir que tornem amb més ganes que mai.
Ja sabeu que la matrícula estarà oberta durant tot aquest curs, per si encara hi ha algú que s'ha decidit a última hora i vol vindre a classe.

diumenge, 17 de gener del 2010

Classes de dolçaina i tabal

Per problemes amb els locals de l'Ajuntament les classes de dolçaina i tabal de l'escola popular no seran al Casal Jove. Els interessats en vindre a classe telefoneu al 609600323 o al 666457628 o bé empleneu el formulari d'inscripció i nosaltres es posarem en contacte.
Als alumnes que ja esteu matriculats us telefonarem el proper dilluns 18 per a indicar-vos la direcció del nou local.
Alinea al centre
Disculpeu les molèsties.


dilluns, 11 de gener del 2010

Com matricular-se a l’escola popular de dolçaina i tabal

Matricular-se a l’escola popular és molt senzill. Teniu diverses alternatives que tot seguit expliquem amb detall:
  • Passeu pel Casal Jove de Silla els dimecres i dijous de 17h a 20h i pregunteu per Josemi Sánchez.
  • Empleneu el formulari i es posarem en contacte el més aviat possible.
  • Telefoneu al 609600323 o bé al 666457628 i personalment iniciarem el procés de matrícula.


dijous, 7 de gener del 2010

Tornem a l'escola!

Els membres de la Colla hem decidit continuar amb l’escola popular de dolçaina i tabal tal i com la coneguem des de fa 13 anys amb la diferència que enguany no rebrem cap ajuda econòmica de l’Ajuntament de Silla. Sabem que és un projecte arriscat i que serà complicat portar endavant l’escola però acceptem el repte per tal de continuar amb l’ensenyament popular de dolçaina i tabal a Silla, amb Josemi Sánchez al capdavant de l’escola.

Ja estem a gener i de l’alternativa del conservatori que prometia el regidor Antonio Benaches en sabem ben poc. La regidoria no s’ha posat en contacte amb els antics alumnes per a posar-nos al dia de les novetats i ens hem anat assabentant per terceres persones. El que sí que està clar és que el format que ara proposa l’Ajuntament és el que s’ha estat seguint des de sempre, fet que venim denunciant des del passat mes d’octubre. Per aquesta raó ens hem decidit a continuar amb allò que funcionava.

Per tant, les classes tornen la propera setmana, dimecres 13 i dijous 14, amb l’horari que seguíem l’any passat, de 17h a 21h, al Casal Jove. Aquells que vulguen iniciar-se hauran de passar pel Casal en hores de classe i concretar amb el mestre l’horari. El preu de les classes és de 20€ al mes i per als alumnes d’iniciació oferim un servei de préstec de material que podran gaudir fins la finalització del curs.