diumenge, 21 de febrer del 2010

A Nyons!

El proper mes d’abril viatjarem a Nyons (França) per a participar en una sèrie d’activitats culturals que se celebren tots els anys en la localitat francesa per les dates de pasqua. Gràcies a les bones relacions que tenim amb els dolçainers de Nules, aquests ens han convidat a participar en aquest viatge, ja que el poble de la comarca de la Plana Baixa està agermanat amb el poble de Nyons.
Durant la nostra estada a França participarem en una cavalcada, farem actuacions d’escenari per a mostrar la cultura valenciana, fins i tot amb danses i balls diversos. Per tal de que les actuacions siguen un èxit, el passat dissabte 20 de febrer vàrem realitzar un assaig conjunt a Almenara, on fixàrem el repertori que interpretarem a Nyons.
No cal dir que des del Garbí estem molt il·lusionats de poder projectar internacionalment la cultura valenciana, i a la vegada estem molt agraïts amb la gent de Nules.

Ací deixem unes fotos de l’assaig. Us mantindrem informats!










dilluns, 8 de febrer del 2010

L'escola popular bat totes les expectatives


A finals de 2009 ningú no podia imaginar que tindríem una escola popular de dolçaina i tabal en funcionament, amb l’èxit i la bona acollida que té. En total són 18 alumnes, que van des de xiquets fins a més grans, amb la il·lusió de dominar els instruments.

Han sigut uns mesos difícils, en els quals hem hagut d’aguantar falses acusacions i altres entrebancs que només han aconseguit que donar-nos més força per a seguir endavant.

Volem agrair a tota la gent que ens ha mostrat el seu suport i, especialment als alumnes que s’han incorporat enguany a l’escola per primera vegada.


Gràcies!!