dimecres, 21 de juliol del 2010

S'acosten les festes de Silla

Enguany les festes de Silla es presenten buides en contingut cultural, on es continua apostant per les festes taurines i per actuacions de personatges vinguts de programes de televisió amb escassa qualitat contrastada, enlloc de promocionar unes festes nascudes al poble organitzades per les associacions locals. Al nostre entendre, les d’enguany són unes festes poc populars i amb excessiva importància de qüestions religioses i taurines.

D’altra banda, i com ja és habitual, la colla el Garbí participarà en els balls previs a la processó del Crist que se celebrarà el proper divendres 6 d’agost pels carrers del nostre poble. Enguany està prevista la col•laboració en els balls dels Arquets, els Nanos i la Moma, juntament amb la gent de la Falla Reis Catòlics i el grup de Danses Sila.

L’acte començarà a les 20.30h a la plaça del poble i farà el recorregut habitual de la processó, carrers de València, dels Forns, dels Horts, Sant Josep, del Port i Sant Roc per a finalitzar a la plaça del poble.

Esperem que aquest dia gaudiu de la música i els balls tradicionals, el que serà una xicoteta mostra de la riquesa cultural del nostre país.