diumenge, 22 de novembre del 2009

Per la continuïtat de l'escola popular de dolçaina i tabal

Com la situació de l'escola de dolçaina i tabal de Silla continua igual ens hem vist obligats a donar-li la màxima difusió possible. Tampoc hem tingut una resposta del regidor, Antonio Benaches, excepte el comentari que ens va deixar a l'anterior entrada del blog. Encara no ha telefonat als alumnes per dir que no hi ha classe i ni tampoc per a presentar-los la proposta del conservatori.

Per tant, el proper dimarts 24 de novembre a partir de les 19h quedarem a la plaça del poble i tot seguit farem un passacarrer, on informarem de la situació actual de l'escola a tots els ciutadans i ciutadanes. Utilitzarem els nostres instruments com altaveu per a intentar mantindre allò que tenim des de fa 13 anys, l'escola de dolçaina i tabal.

Ens trobem el proper dimarts pel poble!

1 comentari:

enrique ha dit...

per a mi que soc dolçainer em dona vergonya vore com tots els politics diuen aixo que la cultura vaxa en davant i a la primera de canvi se la carreguen sense mes.tots son molt culturistes i lo unic que busquen son mes jornal i meins preocupaçions.si vos puc ajudar yo soc dolçainer de rafelbuñol i mos ajuden ven poc pero estem per ajudar i no per a fotre.una salutaçio